Zoeken
  • rtheunisse

Starten tijdens Corona

Bijgewerkt op: 10 nov. 2020

Starten tijdens de corona is een vraag die mij geregeld gesteld is de afgelopen weken. En ja dat is zeker spannend, maar het kan ook mogelijkheden bieden. Al enige tijd ben ik op zoek naar een passende plek. Lange tijd dacht ik na over de weekmarkt in Uden, maar ook heb ik meerdere malen gezocht naar een foodtruck. Toch was dat niet wat ik zocht. Een tijdje terug kreeg ik te horen dat er een plek vrij kwam in de keuken van het Handelshuys in Uden. Het Handelshuys is een creatieve werkplek waar makers zaken doen. Mensen die graag met de hand werken en creatief bezig zijn. Daar voel ik mij wel bij passen, op mijn manier, met verse ingrediënten en eigen recepten. Sommige kennen mij van R&R catering. Dit heb ik 15 jaar aan huis gedaan, samen met manlief en af en toe wat extra hulp van kinderen en vrienden. Het was tijd voor een nieuwe start, niet meer vanuit huis en een andere naam. Bei Mei is ontstaan..... Ik ben bij deze naam gekomen na het bezoeken van een vriendin. Daar zag ik een vuilniswagen voorbij komen met een rare naam, een naam waar ik over na moest denken. 'Bij mij' zat al langer in mijn hoofd, maar dat was hem nog niet. BeiMei wel, want daar moeten mensen over na denken. Mijn dochter en zoon zeiden: "Ja, mam, dat is 'm". Iedereen kan altijd aanschuiven bij jou. Als we een feestje geven, weten vrienden en familie dat zij van te voren niet hoeven te eten, want er is altijd genoeg. Dus.... kom je BeiMei eten? Je bent altijd welkom!


Al mijn hele leven ben ik op zoek naar verse producten. Mijn producten koop ik niet op een plek, daar ben ik te eigenwijs en eigenzinnig voor, want als het mij niet smaakt, sta ik er niet achter. Vroeger liet mijn oma mij vlees halen op twee verschillende plekken. Toen dacht ik waarom? Nu snap ik haar wel. Het gaat om de smaak en de beleving. Ik ga natuurlijk niet verklappen waar ik het vandaan haal, maar het is met veel liefde uitgekozen.


Omdat het Corona is heb ik besloten om te werken met een kleine kaart. Zo hoop ik iedereen te kunnen vangen. Ik geloof er in dat er nog aanpassingen gaan komen in mijn menu-kaart, maar voor nu start ik op deze manier.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven