Zoeken
  • rtheunisse

KOM. BeiMei-ETEN

Bijgewerkt op: 6 sep. 2021

Blog 2 BeiMei-Eten


Alweer 9 maanden geleden schreef ik mijn eerste blog. In de tussentijd is er natuurlijk veel gebeurd. Ik heb veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en veel vrienden zijn even binnen komen wippen in het Handelshuys. Dat ik nu alweer 9 maanden verder ben…? Wat is de tijd toch snel gegaan.

Soms vond ik het wel lastig hoor, want hoe bereik je een grote groep mensen die vers eten willen komen afhalen? En de ene week is het drukker dan de andere week, maar waar ligt dat dan aan? Nog steeds vind ik het een leuke zoektocht. De social media mag ik uit handen geven aan mijn dochter Layla en in de keuken krijg ik heel veel hulp van mijn zus Thea en man Rob. Hebben jullie de Robz'nbroodjes al geproefd of de lekkere pindarotsjes en roomtruffels die mijn zus Thea maakt? De samenwerking met de collega's van KOM is heel natuurlijk verlopen. Alsof we elkaar al jaaaaren kennen. Het voelt heel vertrouwd en hebben veel lol. Waar kun je nou met je collega's de sirtaki dansen aan het einde van de dag? Nou.... in onze keuken dus! Maar als ik het soms lastig heb, omdat het wat rustiger is dan bieden ze een luisterend oor. Op vrijdagavond drinken we samen iets lekkers op het weekend en bespreken we de week. Heel waardevol. Door de drukte in de keuken hebben we besloten om er samen een stuk bij te huren. De ruimte waar Groen bezorgen eerst zat (naast onze keuken) wordt sinds vorige week gebruikt door KOM. Het idee is dat we beide kanten gaan gebruiken als balie. Zo kunnen mensen van buitenaf en van binnen hun gerechten ophalen. Zo hebben we wat meer ruimte om allebei tegelijkertijd te koken. Er is de afgelopen weken flink geklust. Susan van KOM en Layla hebben alles geschilderd. Mijn man heeft met twee vrienden een wand geplaatst en een balie. Thea en Tom hebben alles behangen. De aankleding heeft Susan geregeld en de schoonmaak hebben we samen gedaan. Het is prachtig geworden! KOM. je gauw BeiMei-Eten? P.s: gelukkig zijn we van de mondkapjes af!22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven