Schermafbeelding 2020-10-15 om 15.53.20.

Mijn verhaal

Goedendag !

My dreams come true.

 

BeiMei – Eten, mijn bedrijfsnaam, gevestigd op de Udenseweg 2 in Uden (naast Post NL)

 

Allereerst: Hallo! Mijn naam is: Ronny Theunisse – Somers, getrouwd met Rob Theunisse, velen bekend in Uden. Ons bedrijf is Theunisse Sportprijzen en u kent ons wellicht ook van de Heeren van Uden (koken voor goede doelen). 

Al een tijdje ben ik aan het bedenken wat wil ik nu nog doen. Het idee om met een Foodtruck op pad te gaan, op een markt te staan of een festival bleef altijd door mijn hoofd spoken. Ook vaak nagedacht over een leuke locatie waar ik mijn soepen, maaltijden en broodjes kon gaan verkopen. En dit allemaal met een doel: mijn passie volgen. Eigen bereidde gerechten en recepten onder de mensen brengen. 

Een tijd terug kwam er een unieke kans op mijn pad en dat is als startende ondernemer in ‘t Handelshuys een keuken te huren samen met een andere onderneemster: Susan van KOM Pokébowl. Inpandig zitten daar 60 ondernemers, veelal creatieve ondernemers.  Hoe leuk is dat?

Gezien de Corona, is nu niet alles mogelijk. maar heb ik een menu gecreëerd waarin ik hoop iedereen te mogen verwelkomen. Ik hoop u na de corona allemaal te mogen begroeten en u ook een lunch kunt nuttigen in onze beschikbare ruimte: 't Handelspleyn. 

Nu ga ik starten met afhaal: soepen, broodjes en maaltijden (ook een salade van de week). In de toekomst hoop ik ook weer te mogen cateren (vanaf 30 personen). Dus heb jij dan een vergadering, receptie, bedrijfsuitje, sportkamp of wat anders te vieren? Ik zorg dan graag met liefde voor de inwendige mens, en altijd onder het motto "voor als er iets te vieren valt". Of om ergens bij stil te staan. Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we je wensen samen door zodat ik precies weet wat jou blij maakt. Qua catering is er veel mogelijk BeiMei: een Italiaans, gewoon lekker Hollands of BBQ buffet, feestelijke borrelplanken, belegde broodjes in allerlei soorten en maten en nog veel meer. Zelf ideeën? Die zijn ook altijd welkom BeiMei. 

Elkaar verbinden met eten, hoe gezellig is dat. Ik kan niet wachten om ook wat voor jou te betekenen. Hopelijk kunnen we elkaar gauw in 'het (nieuwe) normale' gaan ontmoeten op 't Handelspleyn. Loop binnenkort gewoon eens binnen en neem vast een kijkje op mijn website, facebook en Instagram.

Heb er ontzettend veel zin in. Jij ook?

Schermafbeelding 2020-11-09 om 15.13.55.
Met een vriendelijke kookgroet, 
Ronny Theunisse - Somers