Verse gerechten

Lokale producten

Eigen recepten

BeiMei Eten

Lokale verse producten met eigen recepten

Vier dagen in de week neem ik je mee in mijn liefde voor koken. Laat je verrassen door mijn smaakvolle recepten, uit eigen keuken, met veel liefde gemaakt. In corona tijd kan ik helaas geen uitgebreide kaart aanbieden, maar desalniettemin hebben wij voor ieder wat wils.  

Locatie: 't Handelshuys
Adres: Udenseweg 2, Uden
 

Openingstijden:

woe:    11:30 - 18:30

do:       11:30 - 18:30

vrij:      11:30 - 18:30

Za:       11:30 - 18:30

Afhaalzak

Menu-kaart

Onze menu kaart biedt zes vaste broodjes (altijd te bestellen). Een wisselend weekmenu met soepen, maaltijden en maaltijdsalades. In de herfst en winter hebben we ook overheerlijke worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en een gezonde zoete snack!

DE SEIZOENEN

De winter is in het land.. 

Van mijn moeder heb ik meegekregen dat werken met seizoensproducten de goede basis is. Beter gezegd heeft je lichaam het ook echt nodig. In de zomer hebben wij lichte producten nodig en in de herfst en winter hebben we wat meer bij te zetten waardoor we wat zwaarder mogen eten.

 

Daarom vind ik het leuk om met alle seizoensproducten te werken en ga je dit ook terugzien in het menu. Waar de stamppotten thuis op tafel komen en een lekker bordje Brabantse snert, zet BeiMei-Eten die ook op haar menu-kaart. 

Feestelijke dinertafel

Zin in eten?

“Waar ik het meeste van geniet is mensen ontmoeten die net als ik echt geïnteresseerd zijn in voeding en het delen van leuke recepten. Goede gezonde voeding is een wereldwijd ding en ik denk dat er altijd iets te leren valt. Ik hou ervan” 

Jamie Oliver

Kleurrijk eten

Bedrijfsinfo

Informatie

Vragen?

't Handelshuys

Udenseweg 2

5405 PA Uden

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail , social media of telefoon.

  • Facebook
  • Instagram

OPEN: Woensdag t/m zaterdag 11:30 - 18:30